Cutters og COVID-19

Med gode tiltak ønsker vi å bidra til å holde smittetallene nede. Vi håper alle våre kunder er med på dette ved å lese de fem punktene på Cutters' tiltaksliste før de besøker oss. Velkommen!

CEO, Kristian Hauge Solheim

Corona åtgärder Cutters

Köp genom appen

Ladda ned vår cutters app för att boka klipptid, betala och ställa dig i kö. På detta sätta undviker vi köer och kontaktpunkter i salongen.

Vänta på din tur utanför salongen

Endast kunder som blir klippta skall i utgångspunkt och största mån vara i salongens utrymmen. Vänligen följ din väntetid direkt i appen och närma dig salongen när det är din turför klippning.

Avstånd och hygien

Vi har anpassat salongerna för att hålla 1 meters avstånd, var dock gärna behjälplig med att upprätthålla reglerna med att hålla avstånd till både kunder och anställda i salongen. Rengörhänderna både före och efter din hårklipp. Vi ber samtliga kunder att besöka våra salonger med rent hår av hygienskäl.

Strikta rengöringsrutiner

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer om rengöring och smittskydd. Vi desinfekterar både salong, verktyg och händer varje dag, flera gånger om dagen. Samtliga anställda har genomgått information gällande våra strikta rengöringsrutiner, och Cutters ska vara bland den tryggaste salongen att klippa sig på.

Stanna hemma och du är sjuk

Om du upplever Covid-19 symtom, feber, snuva eller symtom på luftvägsinfektion, för-behåller sig Cutters rätten till att avvisa dig som kund. Du kommer då att bli ombedd att lämna salongen och får självfallet pengarna tillbaka.

Vänligen använd munskydd när du vistas i salongen

Vi ber dig att använda munskydd både för din egen och våra medarbetares skull.